erotin 12.7.2017
line
 

Musiikkia 60-luvun hengessä

Periferia perustettiin kesällä 1997 ja nyt juhlitaan 20-vuotissynttäreitä. Lämpimästi tervetuloa viettämään iltaa kanssamme tunnelmalliselle Laurilan lavalle 22.7! (os. Salontie 544, Marttila)

Illan esiintyjinä:

Periferia & Maija Tenkanen
The Skylarks
Suave Twisters
A.Aallon rytmiorkesteri
Väliajoilla tunnelmasta huolehtii DJ Farmer John

Liput 10eur ( huom. käteismaksu)

Kahvihampaan tms. kolotukseen ja suolaiseen tai makeaan pikkunälkään löytyy helpotusta Laurilan lavan kahviosta.

Tapahtuman olut- ja siiderimyynnistä vastaa Kanta Pub.

Edullista aamiaismajoitusta voit tiedustella seuraavista paikoista:

Kylämäen hevostila, n. 6km Laurilan lavalta
www.unki.fi/matkailu
+35844 4845800

Herrasmanni, n. 11 km Laurilan lavalta
www.herrasmanni.fi/majoitus
+35840 9104658
Lisäksi Salossa (n. 23 km) ja Turussa (n. 42 km) on useita majoitusvaihtoehtoja.

P.S. Laurilan lavan parkkipaikka on iso, joten myös matkailuvaunulle, -autolle tai jopa teltalle löytyy varmasti paikka koivujen katveesta.

  - Laura @ 23:55


erotin 23.4.2015
line
 

Uusi levymme (Deal With It) on ilmestynyt ja voit tilata sen lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen: periferia@periferia.info tai Facebookin kautta yksityisviestillä.

Kerrothan viestissä nimesi ja osoitteesi. Levyn hinta on 15 euroa + postituskulut 2,90e.

  - Laura @ 11:57


erotin 26.10.2014
line
 

Löydät meidät nyt myös Facebookista.

  - Kaisa, Laura, Saara ja Saima @ 20:45


erotin 1.3.2012
line
 

Levyn teko edistyy vähitellen. Olemme olleet jo studiossa ja suuri osa biiseistä on äänitetty. Toivomme levyn valmistuvan kesään mennessä.

  - Kaisa, Laura, Saara ja Saima @ 20:12


erotin 31.10.2011
line
 

Keikkakalenteria päivitetty.

  - ylläpito & Laura @ 22:19


erotin 18.9.2011
line
 

Viimeinen vuosi on ollut keikkailun suhteen hiljaiseloa... Iloinen perhetapahtuma on kohdannut yhtä bändimme jäsentä ja olemmekin keskittyneet uuden rautalankasukupolven kasvattamiseen. Nyt pikkumies pärjää jo hetken ilman äitiään ja ehdimme heittää keikan ruoka-aikojen välissä.

Nähdään Yyterin Twistissä!

  - Kaisa, Laura, Saara, Saima @ 13:30


erotin 20.10.2010
line
 

Kesän keikoilla oli mukava meininki. Kiitos kaikille mukana olleille. Uusi kokoonpano on hioutunut yhteen ja löydämme jatkuvasti ideoita joita nykyisellä kokoonpanolla voimme toteuttaa. Parhaillaan valmistelemme materiaalia uudelle levylle.

  - Kaisa, Laura, Saara, Saima @ 18:34


erotin 08.07.2010
line
 

Ulkoasua hieman päivitelty...

  - ylläpito & Laura @ 18:30


erotin 30.06.2010
line
 

Tekstejä päivitetty...

  - ylläpito @ 23:55


erotin 11.05.2010
line
 

Yhtyeessä on tapahtunut muutoksia. Maija jättäytyi pois jengistä ja toivotimme tervetulleeksi uuden jäsenen, Lauran. Uusiutunut kokoonpano esiintyi ensimmäisen kerran Tube Park tapahtumassa Lahdessa 29.-30.1.2010. Tervetuloa kuuntelemaan päivitettyä Periferiaa, jota olemme halunneet nyt viedä enemmän rautalangan suuntaan. Koko yhtye on erittäin innostunut uudistuksesta ja toivomme, että se miellyttää myös Teitä.

in english...

There has been a couple of changes in our band. Maija opted out from our troops so we welcomed a new member Laura. The new line-up was seen for the first time by Tube Park in Lahti 29.-30.1.2010. Welcome to listen to the updated Periferia, which we have wanted to take even closer to rautalanka. The whole band is now very excited about the update and we really hope that it pleases the lot of you as well.

  - ylläpito @ 21:41


erotin 21.03.2008
line
 

Onpas vierähtänyt aikaa siitä, kun sivuja on viimeksi päivitelty. Kesän ja syksyn keikoista ei tullut tarinoita kirjoiteltua, mutta voitte uskoa, että vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti. Yhteenvetona: Prätkien pärinää, Jorma Kääriäinen, Viikinsaaren paatti, Vani-jatkot, soittoa puun alla ja häämarssi taivasalla. Siinä ne, mitkä päällimmäisenä mielessä menneestä kesästä keikkojen osalta. Joulun edellä saatiin hieman vahvistusta meininkiin. Ei tarvitse enää pimeässä soitella, kun toinen “staffperson” meni ostamaan valot. Ja savukone on kuulemma sitten se seuraava vehje... Teknisten laitteiden lisäksi mukana on viimeaikoina ollut muutakin vahvistusta, nimittäin kaksi laulu- & tanssilintusta tuo lisäväriä aina silloin tällöin meininkiin. Ja se levyprojekti. Hermo alkaa olemaan jo varsin kireällä sen suhteen. Mutta jos hyvin käy, niin ei tarvitse enää kauaa odotella. Tämän vuoden ensimmäinen keikkakin tuli sitten vedettyä tuolla Lahden Tube Parkissa. Jälleen kerran oli oikein laadukkaat ja railakkaat rautalankakekkerit. Suuret kiitokset vielä vaan tätäkin kautta järjestäjille! Kuvia menosta ja meiningistä ilmestyy pikkuhiljaa kuva-albumiin. Molempina päivinä meille oli suotu hyvät esiintymisajat, joten fiilikseen oli helppo päästä. Uudet “lisäjäsenemme” olivat ensimmäistä kertaa “isommalla” keikallaan ja vastaanotto oli mitä parhain, vaikka uuden kokoonpanon esilletuominen kyseisissä bileissä hieman jännittikin. Ja kuten aiemminkin, yleisö, bändit ja loppuillan jatkot olivat taas loistolaatua. Lisää keikkoja tälle vuodelle on kertynyt jo jonkin verran, jopa pari ulkomaan vetoa on tulossa. Kaikki kynnelle kykenevät siis koittakaapa raahautua paikalle :-)

Happy New Year!
We are still working on our CD and it is getting on our nerves quite much but hopefully everything goes as we have planned and it comes out soon. There have been enough gigs and more is booked, couple of them also abroad.

  - saima


erotin 13.04.2007
line
 

Vihdoin sitä alkaa palautumaan Hollannin jäljiltä. Oli kyllä mieletön reissu! Matkaan lähdettiin jo hyvissä ajoin; perjantaina herätys kello 2.00! Aamulennolla Amsterdamiin ja sieltä taksilla Tilburgiin, jossa kyseinen Cliff & Shadows Meeting pidettiin. Poukkoiltiin sitten päivä Tilburgin keskustassa eikä väsymyksestä tietoakaan. Mukavan tuntuinen kaupunki. Illansuussa alkoi silmäluomet uhkaavasti painua kiinni, joten kauneusunille siis, sillä illalla piti vielä tarkastaa paikan jami-meininki. Ihan mukava tunnelma oli, Shadowsia tuli muodossa jos toisessa. Mutta koska pikkupikku tuopit eivät enää siinä vaiheessa pystyneet nostamaan vireystilaa, oli pakko luovuttaa parin tunnin jälkeen.

Lauantai olikin sitten oikein aurinkoinen päivä kaikin puolin ja aloimme valmistautumaan iltapäivän vetoomme. Ei siinä tosin mitään varsinaisia valmisteluja tehty, kunhan odoteltiin basistia saapuvaksi ja tarkastettiin, että soittimet oli säilyneet jokseenkin ehjinä. Aika kului leppoisasti ja hotelli alkoi täyttyä ihmisistä. Paikalla oli myös monenlaista myyntiä; Löytyi vaatteita, soittimia, levyjä, tauluja jne. Rahaa olisi saanut siis kulutettua vaikka kuinka paljon.

Puoli viiden aikaan alkoi sitten lauantai-illan setti, joka kesti vain puoli tuntia, koska jaoimme tunnin englantilaisen The Foot Tappers'n kanssa. Salissa, jossa soitettiin oli aivan uskomattoman kuuma ja vaikka setti olikin lyhyt, ei uusista puhtaista mekoistamme ollut enää jäljellä muuta kuin märät rätit. Soitimme ensimmäisen kerran tämän tyylisessä tapahtumassa, missä ihmiset todellakin istuivat koko ajan paikallaan, joten fiilis soittaessa oli varsin kummallinen. Mutta vaikka tilanne oli jokseenkin outo, meni setti olosuhteisiin nähden ihan mukavasti. Loppu lauantai olikin sitten eräänlaista urheilusuorituksesta palautumista. Taidettiin kaataa tuoppi jos toinenkin ja löytyi sieltä se oikea kokokin... Bändejä kuunneltiin mitä pystyttiin, koska myös katsomon puolella oli todella ahdistavaa. The Sleepwalkersin setti taisi olla ainoa mikä seurattiin kokonaan ja vaikutti siltä, että äijillä saattoi olla vielä hieman lämpimämpi kuin meillä, puvut päällä esiintyessään. Varsinainen illan ohjelma päättyikin jo yhdentoista maissa, jonka jälkeen kuitenkin kuultiin vielä erilaisia jamikokoonpanoja.

Sunnuntai oli sitten meillä varsinainen soittopäivä. Päivä meni hiljaisissa merkeissä ja lyhyehköt treenit vedettiin hotellihuoneessa ennen keikkaa. Kahdeksan maissa sitten viimein päästiin lavalle pienten viivästysten jälkeen. Tunnelma oli itsellä aivan katossa, kun viimein päästiin asiaan ja näki, että The Shadows'n komppikitaristi Bruce Welch kuunteli katsomossa Tunnin urakka oli raskas, mutta erittäin miellyttävä. Viimeisenä bändinä esiintyi englantilainen Bootleg Shadows ja show oli mitä viihdyttävin. Tämän päälle Bruce W. lausui muutaman sanan ja Brian "Licorice" Locking esiintyi harppuineen. Ja tapahtuma oli siinä. Kertakaikkiaan aivan mahtavat bileet. Noh, iltaa piti tietenkin vielä jatkaa hotellin baarissa pikkutunneille. Juteltua tuli niin Brucen kuin muidenkin soittajien kanssa. Harvoin sitä pääsee osallistumaan samanlaiseen yhteislaulutuokioon, jossa Bruce kitaran varressa. Huh!

Tiivistettynä vielä koko juttu: Loistavia bändejä, ihania ihmisiä, toimivat järjestelyt, lämmin terassi-ilma, hyvä mieli ja Bruce   Vaikka kitara ei paluulennolla säilynytkään ihan ehjänä, niin ei se ainakaan vielä ole kovin paljoa pistänyt harmittamaan.

Tapahtuman kotisivut löytyy täältä.

Kuvat reissusta tulevat pikkuhiljaa näkyviin parin viikon sisällä.

And shortly in english...

We had so wonderful time in International Cliff & Shadows Meeting in Holland. I can't find the words that could completely describe our feelings. First of all the whole happening was so well organised. We played on both days; on Saturday half an hour and on Sunday an hour. It was the first time when we played in that kind of happening where people were sitting still. It was quite exciting and furthermore there was also Bruce Welch listening to us! That may increase tenseness... But eventually everything went quite ok. Many thanks to that norwegian one who was very (I really mean very) supportive during our show! =)
Althought it was Cliff & Shadows meeting we didn't play so many Shadows tunes because there were so many fantastic bands who played those much better. So we played our normal set which mostly included british rock'n'roll and rautalanka songs. After the show we of course relaxed and took some drinks. We noticed that bartenders tried hard to keep our heads clear offering us those tiny pints... Thanks to them we didn't had that bad headache at all. We met many interesting people there, hope we will meet you again!

Rest of our photos will be online in couple weeks in here.

Meeting's website can be found here.

  - saima


erotin 06.03.2007
line
 

Vuoden ensimmäiset keikat vedetty.
Tube Parkissa oli taas erittäin hauskaa. Yli 20 bändiä kahden päivän aikana ja musiikki soi kahdella lavalla. Kiva oli nähdä tuttuja pitkästä aikaa ja tavata uusia naamoja. Fiilistelyä piti tietenkin jatkaa vielä molempina iltoina aamuun asti, joten kotimatkalla oli melko hiljaista. Tapahtuma tullaan järjestämään myöskin ensi vuonna, joten kaikki Lahteen!
Sitten seuraavana viikonloppuna oli Kanteenmaan kylän Sikajuhlat. Taas kerran varsin rapsakat pippalot. Jossain sitä osataan pitää hauskaa! ;-) Kuvia näistä täällä!

Year 2007 started excellently. What a great party in Lahti city! About 20 bands during two days: surf/instrumental/beat/twang/rock'n'roll and of course that most important ”rautalanka” -music.  Tough weekend. Playing was
just the easiest part of it. Other activities made us quite exhausted. Next gig was so called pork/pigparty. I think there's no need to tell what kind happening it was. Eating, drinking, dancing and drinking. If you are interested there's some new pics.

  - saima


erotin 19.01.2007
line
 

Nonni. Se on sitten jo vuosi 2007, tarkoittaen sitä, että ollaan päästy hengailemaan kaikennäkösiin tapahtumiin ja illanviettoihin bändin varjolla jo lähes kymmenen vuoden ajan. Paljon on nähty, koettu, tavattu uusia ihmisiä ja ehkä se soittotaitokin on vähän karttunut. Jää nähtäväks, saadaanko järjestettyä jonkinlaiset 10-bileet... Tosin, jos homma sujuu
samanlailla kuin levyprojekti, ko. bileet järjestetään varmaan vasta muutaman vuoden kuluttua. Levynteko siis etenee kuin jalkansa menettänyt kilpikonna. Mutta hitaasti hyvää tulee ???!

Vuosi 2006 oli oikeinkin mukava. Onnistuttiin pääsemään Suomen suurimpiin rautalankatapahtumiin; Nastolan festareille, Lahden Tube Parkkiin ja Lappeenrannan uuteen tulokkaaseen: Twangfestiin. Riemua riitti. Ja näiden lisäksi tietenkin muut hienot esiintymistilaisuudet. Vuoden kohokohdaksi täytyy kyllä ehdottomasti mainita risteilyreissu. Rock at Sea! Ruotsalaisten
järjestämällä risteilyllä oli tunnelma kohdallaan. The Stargazers,
Crazy Cavan & RR, loistavat ruotsalaiset; Interstate 40 Rhythm Kings ja The Domestic Bumblebees... Viimeisen naulan päähän löi tietysti yksi suurimmista esikuvistamme; The Rapiers. Nyt toisen kerran livenä nähty ja päästiin jopa vaihtamaan muutama sananen herrojen kanssa. Hrrr... Kuvia
reissusta albumissa.

Seuraavaksi suunnataan Lahden Tube Parkkiin 26.-27.1.2007, jossa loistavat kaksipäiväiset bileet tiedossa. Kannattaa lähteä paikanpäälle, koska kattaus on jälleen kerran erittäin maukas. Laaturautsikkaa ja muuta tiedossa. Nähdään!


New year 2007 started and it means that we have been hanging around in several happenings as a band for almost 10 years now! These years has given us so many experiences, new frienships and maybe a little bit developement with playing skills too. If we manage to make arragements, there might be
also birthday party.
We are also trying to finish our first "full-CD". Seems that it will
take a while before it is completed. And probably couple more. Let's hope for the best!
Year 2006 was great. We had the honor to play in Finlands biggests rautalanka festivals: Tube Park, TwangFest, Nastola... And also smaller events. We had fun, Thanks! The most unforgettable happening was after all cruise Rock at Sea. Many fabulous bands! Especially The Rapiers which has influenced our band very much. You will find pictures of our Rock at Sea
journey and other gigs from  Kuvat -> syksy 2006

Next we will head to Lahti, Tube Park. Great party, be there!
See you!

  - saara


14.03.2006 / Sivuston tietokanta ...
 

Tietokanta ja sivuston toiminnallinen rakenne on nyt uusittu ja valmis käytettäväksi. Vieraskirja on myös uudelleenjulkaistu.

  - ylläpito @ 23:21


14.03.2006 / Sivuston tietokanta ...
 

Tietokanta ja sivuston toiminnallinen rakenne on nyt uusittu ja valmis käytettäväksi. Vieraskirja on myös uudelleenjulkaistu.

  - ylläpito @ 23:21


21.09.2005 / Sivuston tietokanta & vieraskirja
 

Sivuston tietokantaa ja vieraskirjaa päivitetään! Vieraskirja on poissa käytöstä siihen asti kunnes uusi tietokanta on valmis.


PÄIVITYKSIÄ
- linkkejä päivitetty
- lisätty 2 kuvagalleriaa
- uusia keikkoja 3kpl

  - ylläpito @ 15:26


14.04.2005 / Kuva-albumeja lisätty
 
Sivuille on lisätty 3 kuva-albumia kaikkien ihasteltaviksi. Käykääpä tsekkaamassa!
  - ylläpito @ 16:34


07.12.2004 / Vieraskirja & ota yhteys sivu...
 
Tervehdys! Eli nämä vieraskirja ja ota yhtes -sivut ovat valmiita käytettäviksi, niin kuin osa onkin jo huomannut. Jos löydät virheitä tai huomauttamisen arvoisia asioita sivustolta, niin laita palautetta ota yhteys -sivun kätevämpääkin kätevämmällä pikaviesti-lomakkeella.
Niistä palautteista, jotka koskevat sivuston kehittämistä tai virheenkorjausta, huomioidaan vain toiminnallisesti tärkeiden ominaisuuksien puutteet & hyvät ideat sivustoa paranneltaessa. Toisin sanoen, turha postitella isoa listaa haluttuja toimintoja sivustoon liittyen. Over & out
  - ylläpito @ 22:06


18.11.2004 / Uudet kotisivut julkaistu!
 
Periferia yhtyeen uudet kotisivut ovat nyt vihdoin kaikkien nähtävillä! Sivuston muutamat sivut ovat vielä kehityksen alla ja ne julkaistaan niin pian kuin mahdollista.
  - ylläpito @ 21:15